Grane vant åpningskampen

Med ett mål i hver omgang sikret Grane seg en 2- 0 seier i åpningskampen mot Lyngdal.

Trond Madsen sendte denne meldingen ut på Facebook etter kampen:

«Vidar Arnesen ble årets første målscorer da han satte et straffespark i krysset (!) tidlig i første omgang. Et godt Grane-lag tok tidlig tak i kampen, men oppgjøret mot Lyngdal ble likevel jevnt og spennende.

Begge lag kom til få målsjanser, men Lyngdal presset mot slutten for å få en utligning. Etter en av flere glimrende inngripener som hindret mål, så keeper Mathias Leander Christensen muligheten til en kontring. I stedet for å roe ned spillet, sendte han avgårde et presist og langt utspill til Marius Brun Henriksen. Goalgetteren stormet alene mot mål og gjorde ingen feil i møte med Lyngdal-keeperen. Dermed 2-0, og med få minutter igjen å spille var kampen definitivt avgjort.

Marius hadde også ytterligere en scoring bak Lyngdal-keeperen, men denne ble annulert på grunn av offside. Trolig var det en korrekt dommer-avgjørelse.

En morsom og lovende serieåpning på Bjønnes!»

Foto: http://www.flickr.com/photos/philograf/

About Stig Solberg