Grane overkjørte Våg

Grane overbeviste stort da A-laget møtte Våg i 3. divisjonsoppgjør lørdag. Grane tok ledelsen 1-0 allerede etter 10 minutter og kontrollerte kampen derfra og ut. Det var Fredrik Pettersen som […]

Grane overbeviste stort da A-laget møtte Våg i 3. divisjonsoppgjør lørdag.

Grane tok ledelsen 1-0 allerede etter 10 minutter og kontrollerte kampen derfra og ut. Det var Fredrik Pettersen som åpnet ballet, rett etter at han kom inn som innbytter etter at Sondre Kollen fikk en smell tidlig i kampen.

Vidar Arnesen la så på til 2-0, mens Våg reduserte til 2-1 etter rundt en halvtimes spill. Men håpet om å komme tilbake i kampen ble raskt kvalt for Våg da superspissen Marius Brun Henriksen satte inn 3-1.

Senere scoret Vidar Arnesen ytterligere to (den siste scoringen på straffe), i tillegg til at også Marius fikk nok en nettkjenning. Dermed en solid 6-1-seier for Grane.

Dette var årets første borteseier, etter tap mot både Flekkefjord og Trauma borte. Hjemme på Bjønnes har Grane vært bunnsolide hittil i år med tre strake seire mot henholdsvis Lyngdal, Gimletroll og Birkenes.

Grane ligger på fjerdeplass på taballen, men Flekkefjord og Giv-Akt har begge en kamp mindre spilt.

Seieren mot Våg var imidlertid viktig. Dersom Våg hadde vunnet kampen, ville de hatt kontakt med Grane i kampen om den viktiges 6. plassen i årets serie. Nå fikk Grane en solid luke til Kristiansand-laget som står med bare fire poeng etter fem kamper.

Grane har på sin side 12 poeng. Likevel er det langt frem til å føle seg på sikker grunn i årets serie. På grunn av omlegging av seriesystemet, vil mest sannsynlig hele åtte lag rykke ned etter årets sesong. Dermed må man altså bli blant de seks beste for å holde plassen. Men så langt ser det ut som om Donn, Gimletroll, Birkenes, Randesund, Farsund og Våg foreløpig er hektet av i kampen om å henge med i kampen om en topplassering.

Dermed vil trolig kampen om de seks første plassene stå mellom Jerv, MK, Trauma, Grane, Lyngdal, Søgne, Flekkefjord og Giv-Akt.

Link til tabellen finnes her:

http://www.fotball.no/System-pages/TabellTermin/?tournamentId=81163

Tags:

About Trond