Grane tapte 1-3 mot Trauma

Grane tapte 1-3 mot Trauma på Hove fredag kveld. Kampen ble aldri velspilt, men var tidvis spennende. Vi fulgte oppgjøret live: Granes lag: Mathias Leander Christensen Kenneth Johnsen, Frode Fugelsnes, […]

Grane tapte 1-3 mot Trauma på Hove fredag kveld. Kampen ble aldri velspilt, men var tidvis spennende. Vi fulgte oppgjøret live:

Granes lag:

Mathias Leander Christensen
Kenneth Johnsen, Frode Fugelsnes, Youachim Johansen, Thomas Østensen
Vidar Arnesen, Sondre Kollen, Phong Tran, Chris Safari
Marius Brun Henriksen, Jaran Jørgensen

Kampen er i gang!

Jevnt de første 10 min, men Grane farlige offensivt. Trauma hissige i duellspillet.

12 min: 1-0 til Trauma. En lang ball blir slått i bakrommet. Svein Olaf Olsbu stikker forbi Granes stopper og lobber over Mathias som er på halvdistanse. Scoringen kommer rett etter at Phong har avsluttet rett uten for krysset på en stor Grane-sjanse.

32 min: Trauma får scoring annullert etter offside. Kampen jevn, men Trauma hakket vassere foran mål.

34 min: Bytte Grane. Youachim ut, Tore inn på venstrekanten.

Det er pause på Hove. Alt i alt er det fortjent at Trauma leder 1-0. Blåtrøyene har hatt noe større trykk offensivt og kunne med litt større dyktighet hatt enda et mål. Grane henger likevel godt med og står rimelig godt imot i duellene mot et vesentlig mer robust Trauma-lag. Grane har hatt noen halvsjanser, men avslutningene er blitt for svake eller så har vi brukt for lang tid når vi har vært i skuddposisjon. Rune Rønningen er ennå ikke satt på noen prøver i Trauma-målet, mens Mathias måtte hente frem et tigersprang etter et godt Trauma-skudd fra spiss vinkel midt i førsteomgangen.

Det er ca 100 på tribunen i kveld. Sola skinner, men det er en skarp vårvind på tvers av banen. Ellers kan publikum glede seg over gode Trauma-vafler. Musikk- og høyttalertjenesten bidrar imidlertid til å legge en demper på hyggen.

Andre omgang er i gang!

58 min: Stor Trauma-sjanse når ballen blir slått inn foran mål. Men Olsbu rekker ikke frem og sjansen renner ut i sanden.

65 min: 2-0 til Trauma. Grane blir snytt for et klart frispark midt på Traumas halvdel. Trauma slår en lang ball som Olsbu stikker på og han kommer helt alene med Mathias. Olsbu runder Grane-keeperen og kan trille ballen rolig i mål.

70 min: Grane-bytte. Thomas Østensen ut, Terje Landsgård inn. Terje får dermed sin debut i Grane-drakten!

71 min: 2-1. Sondre Kollen reduserer med et godt plassert frispark fra ca 25 meter. Skuddet sniker seg over muren og går rett i mål. Skuddet er ikke hardt og Rune Rønningen er neppe helt fornøyd med egen prestasjon nå.

73 min: Jaran ligger rett ut og header et godt innlegg rett til siden for mål. Stor Grane-sjanse. Rett etter gjør Mathias en mesterlig redning når Trauma står i kø på fem-meteren for å score!

77 min: Phong header 20 cm over etter god Grane-corner. Ny stor Grane-sjanse!

89 min: 3-1. Grane har jaget utligning det siste kvarteret, noe som har skapt farlige Trauma-kontringer. På den tredje av disse lykkes det for Trauma og Olsbu setter inn sitt tredje mål for dagen.

Kampen slutt.

En oppjaget fotballkamp, der Trauma satset alt på lange baller og tøft duellspill. Det er mer fotballKAMP enn fotballSPILL når man gjester Hove. Et ungt og teknisk skolert Grane-lag holdt liv i kampen lenge, men i de avgjørende duellene holdt det altså ikke denne gangen. Svein Olaf Olsbu får tre mål – som en effektiv bakromsspiss. Dette burde Grane-laget forsvart seg bedre mot, gjennom å ta ut tilstrekkelig dybde. Etter reduseringen til 2-1 var det Grane som kjørte kampen og kom til flere store sjanser, uten at det ga tellende resultat. Trauma kontret effektivt, og fikk dermed også den avgjørende 3-1 scoringen rett før slutt.

Tags:

About Trond