Grane tapte 1-4 mot Jerv

Grane tapte 1-4 mot et velspillende Jerv-lag på Bjønnes torsdag. Vi fulgte kampen direkte.

Grane stiller med følgende lag:

Mathias Leander Christensen
Kenneth Johnsen
Vidar Arnesen
Youachim Johansen
Chris Safari
Omba Kanda-Kanda
Phong Thanh Tran
Tore Erik Skeimo Løvås
Sondre Kollen
Jaran Jørgensen
Marius Bruun Henriksen

Jerv stiller med følgende mannskap:
Tommy Runar
Kristoffer Søyland
Mads Astrup
Øyvind Johannesen
Svein Vestøl
Geir Tungesvik
Steinar Berås
Ali Hossainy
Tobias Olsvik
Andreas Hagen

1859: Kampen er i gang!

1907: 1-0 til Jerv. Jevnt i åpningen av kampen, men begge lag forsøker å spille fotball. Men det er Jerv som scorer først da Ali Hossainy slår inn fra venstrekanten. Innlegget når en upresset Magnus Langerud – og den tidligere Grane-spilleren kan enkelt sette ballen bak Mathias Christensen.

1925: 2-0 til Jerv. Jerv har hatt flere store sjanser – og kunne med full uttelling ha ledet med både to og tre mål. Det er fortsatt relativt jevnspilt i ballbesittelse, men Jerv vesentlig farligere fremover enn det Grane er. Jerv får straffe da Chris Safari feller Magnus Langerud. Ingen tvil om at straffesparket var korrekt idømt.

1945: Pause. Jerv leder fullt fortjent 2-0 etter første omgang. Etter en relativt jevn åpning av kampen har Jerv tatt mer og mer over. Gultrøyene fra Grimstad er vesentlig giftigere når de kommer offensivt og har større tempo i overganger og pasningsspill. Jerv har spilt seg til flere svært store sjanser som de ikke har scoret på, mens Grane bare har hatt spedte forsøk foran Tommy Runar i Jerv-målet. Nærmest var nok Vidar Arnesen på et frispark fra 25 meter, men dette fikk Jerv-keeperen fingertuppene på, og dermed bare en corner til Grane.

1956: Da er 2. omgang i gang på Bjønnes – hvor det er årets beste publikumsfremmøte i perfekt fotballvær. Overskyet, rundt 18 grader.

2009: Fartsfylt åpning av 2. omgang. Grane er godt med i kampen, men Jerv stadig giftige offensivt. Kenneth Johnsen redder på streken da Ali Hossainy skyter fra 20 meter – etter at Mathias har vært ute i en duell og bokset ballen ut i returrommet. Ekstremt stor Jerv-sjanse, der!

2015: 3-0 til Jerv. Steinar Berås gjør et strålende forarbeid på høyresiden, slår inn foran mål der Tobias Olsvik står helt alene og setter scoringen sikkert i venstre hjørne – uten mulighet for keeper. Meget godt Jerv-angrep, men her hang ikke Grane med på notene…

2025: 4-0 til Jerv. Andreas Hagen dribler seg fri inne i Granes 16-meter og slår inn foran mål der innbytter Tony Thorvik enkelt kan sette ballen i kassa. Meget god Jerv-prestasjon, men også her blir Grane straffet 1 mot 1 defensivt.

2041: 4-1. Sondre Kollen reduserer etter straffespark. Riktignok redder Tommy Runar skuddet først, men må gi retur og Sondre dundrer ballen i nettet. Straffen var helt korrekt idømt etter at Tore Erik Skeimo Løvås ble dratt ned inne i 16-meteren. Det er et totalt unødvendig straffespark som Jerv pådrar seg i den situasjonen. Dommeren blåser av kampen umiddelbart etter at Jerv tar avspark.

Tags:

About Trond