Grane vant 2-1 borte mot Giv-Akt

Grane vant 2-1 og kunne reise hjem med tre viktige poeng i bagasjen etter bortekampen mot Giv-Akt lørdag.

Grane sikret seg tre viktige poeng i bortekampen mot Giv-Akt lørdag ettermiddag. Målene ble scoret av Marius Brun Henriksen og Vidar Arnesen.

Seieren mot Giv-Akt var ekstremt viktig, ettersom Giv-Akt etter all sannsynlighet er ett av lagene som vil kjempe om å komme på den viktige 6. plassen i årets serie. Bare de seks beste lagene er garantert plass i neste års 3. divisjon. – Vi vinner på en dårlig dag, sier trener Torstein Oland etter kampen.

Han ser liten grunn til å glede seg over spillet – men desto større grunn til å glede seg over poengene og kjempingen. – Dette er den første kampen vi vinner på gress i år, så det er jo også et lite poeng. Gressbanen vi spilte på i dag var ikke spesielt bra og bidro til å gjøre det vanskelig å spille fotball slik Grane ønsker å gjøre det.

Grane tok ledelsen allerede etter rundt 10 minutter spill da Marius Brun Henriksen satte ballen i nettet etter et langt innkast. Giv-Akt utlignet til 1-1 da det gjensto ca 1o minutter av 1. omgang, men alt tydet likevel på at Grane skulle gå til pause med ledelse, ettersom Grane fikk et straffespark rett før hvilen. Men Frode Fugelsnes klarte ikke å utnytte muligheten – og dermed var det uavgjort etter halvspilt kamp.

Rundt 15 minutter ut i andre omgang sørget Vidar Arnesen for det som skulle bli vinnermålet da han videresendte en corner i mål. Men i en rotete og vanskelig kamp, var det spenning til siste slutt om hvor poengene skulle ende.

I tillegg til de tre poengene var dagens lyspunkt debuten til unge Joachim Iber Larsen. Unggutten, som ennå ikke er tatt opp i A-stallen, fikk spille en hel omgang og klarte seg greit, ifølge rapportene.

About Trond