Keepertrening for aldersbestemte klasser lørdag 12. juni 1000 – 1200, på Bjønnes

Hei alle sammen,

det har vært etterlyst klubbtiltak for keeper-trening i aldersbestemte klasser. Til lørdag 12. juni kl 1000 – 1200 på Bjønnes vil vår keeper-trener på A-lags-nivå Stig Johnsen sammen med A-lags-keepere kjøre en formiddagsøkt med både teori (0.5 time inne på klubbhuset)  og praksis (1.5 time ute på banen). Stig har bla. fortid som keeper på Grane’s A-lag i 3. div og er også involvert på sonetreningsnivå.

Vi tror dette blir veldig bra, og det er tiltak rettet mot både trenere, keepere og utespillere som står en del i mål !

Aldersgruppen er 10 – 16 år.

Det er ingen formell påmelding, men det hadde vært fint om jeg fikk en tilbakemelding pr. mail eller sms i løpet av torsdagen fra trenere på de enkelte alderstrinn, evt. via kontaktpersonene som representerer aldersgruppene i sportslig utvalg.

Det er blitt litt kort frist, men la det bli en utfordring å få dette til likevel.

På vegne av sportslig utvalg aldersbestemt

Eylert Ellefsen

mob 905 91 373

Illustrasjonsfoto: flickr.com/daveh

About Stig Solberg