Grane tapte 2-4 mot Søgne

Grane var i perioder det beste laget, men klarte ikke å vinne den viktige og vanskelige bortekampen mot Søgne.

Grane tapte 2-4 mot Søgne mandag kveld. Dermed gikk Søgne forbi Grane på tabellen, men det er bare målforskjellen som skiller lagene. Vi fulgte kampen med løpende oppdateringer:

Grane stiller med følgende lag:

Mathias Leander Christensen
Kenneth Johnsen
Frode Fugelsnes
Youachim Johansen
Chris Safari
Phong Thanh Tran
Tore Erik Skeimo Løvås
Sondre Kollen
Vidar Arnesen
Jaran Jørgensen
Marius Bruun Henriksen

Benken:

Stig Johnsen
Simen Hølleland
Terje Landsgård
Omba Kanda-Kanda

1907: Kampen er igang, og det rapporteres om at innledningen er relativt jevnspilt, men Grane har allerede festet et lite grep om kampen.

1920: 1-0 til Søgne. Ifølge rapportene ville nok keeper Mathias Leander Christensen vanligvis forhindret den scoringen, men uheldig i dag. Slik er fotballen, som vi allerede har sett i VM…. Generelt er kampen jevnspilt, og det er mye bra i Grane-spillet som gir håp om at vi kan komme tilbake i kampen.

1930: Grane har hatt to større målsjanser den første halvtimen, men uten at vi har maktet å sette dem. Granes sjanser beskrives som større enn den Søgne scorte på, da noe som så ut som et innlegg fra rundt 30 meter lurte Mathias og gikk rett inn. Både Vidar Arnesen og Sondre Kollen har hatt fine muligheter til å bringe Grane tilbake i kampen, men dessverre uten uttelling så langt. Kampen preges av tøffe dueller, uten at tempoet er spesielt høyt.

1942: Mot spillets gang kommer Søgne på en kjapp og effektiv kontring og går opp til 2-0 – rett før pause. Dette er bittert i en periode der Grane har vært det førende laget i banespill.

1945: Pause. Grane har «vunnet» førsteomgangen 6-4 i målsjanser, men ligger likevel under med 0-2 til pause. Men til nå i sesongen er det bare suveren MK som har scoret flere mål enn Grane i 3. divisjon Agder, så det er grunn til å håpe på bedre uttelling i andre omgang.

1958: 2. omgang er igang! Klarer Grane å snu dette?

2000: Stor målsjanse til Grane etter innkast. Dessverre uten uttelling.

2009: Ny stor Grane-sjanse. Sondre Kollen fyrer av et frispark fra ca 20 meter. Dessverre like utenfor.

2010: Gult kort til Kenneth Johnsen.

20.24: 2-1. Vidar Arnesen setter et frispark fra 25 meter! Kampen har jevnet seg ut og det er jevnt igjen, etter at Grane har vært klart best en periode. Men nettopp i denne perioden kommer altså den viktige scoringen! Nå er det definitivt håp om poeng igjen!

2029: Ny kjempesjanse til Grane, etter at Søgne-keeperen er ute på en skikkelig bærtur. Imidlertid klarer vi ikke utnytte feilen. I stedet pådrar Frode Fugelsnes seg et gult kort.

2031: Bytte hos Grane. Sondre Kollen ut. Omba Kanda-Kanda inn.

2032: Søgne går opp til 3-1. Nå blir det veldig tøft å få med seg poeng. Bare rundt 10 minutter igjen av kampen.

2033: Det rakner for Grane. Søgne øker til 4-1.

2038: Marius Henriksen og Kenneth Johnsen går ut. Simen Hølleland og Terje Landsgård kommer inn.

2046: 4-2, men det er nok for sent å snu kampen. Dette innebærer at Søgne går forbi Grane på tabellen, med mindre vi scorer ett mål til. Da vil vi være foran Søgne – på flere scorede mål.

2048: Kampen slutt.

About Trond