Fotballskole med Liverpool-legender

Oppdatert 8.juli:

Bilder er lagt ut her

I samarbeid med Liverpool Legends og Liverpool Football Academy arrangerer IK Grane fotballskole for barn i alderen 11-16 år. Fotballskolen arrangeres på Bjønnes stadion i Arendal 5.-7. juli og varer fra 0900-1500 hver dag.

Det daglige programmet er som følger:
• 09.30 -11.30: Treningsøkt 1
• 11.30 -13.00: Pause /Lunsj
• 13.00-15.00: Treningsøkt 2

Hver gruppe kan bestå av inntil 24 barn/ungdommer. Til hver gruppe er det en trener fra Liverpool og en hjelper (og tolk hvis nødvendig) fra Grane. Det er klassiske øvelser som brukes i Liverpool Fotball Academy.

Hovedansvarlig er den tidligere Liverpool-stjernen David Johnson som har med seg fire tidligere Liverpool-spillere og tre coacher fra Liverpools ungdomsakademi. Dette er derfor en fotballskole på høyt nivå – men som er åpen for alle spillere, både gutter og jenter, uavhengig av ferdigheter. Likevel er det nok en fordel å ha spilt fotball før, dersom man skal få fullt utbytte av dette unike tilbudet.

Det serveres påsmurte rundstykker i lunsjen, samt drikke fra TINE.

Deltakerne får hver sin spesiallagede genser med logoer og reklame som et minne fra fotballskolen.

Ansvarlig: kare.mortveit@losmail.no
Ytterligere info: 911 06 657

About Trond