Endelig tre poeng igjen

Grane fikk 3 viktige poeng borte mot Gimletroll.

Grane vant 2-0 borte mot Gimletroll lørdag, men måtte slite for seieren.

Det har vært en tung periode for Grane der resultatene ikke har gått vår vei. Vi må helt tilbake til 19. juni for å finne forrige Grane-seier i 3. divisjon. Den gangen ble Giv Akt slått 2-1 på bortebane. Etter den kampen har vi spilt 0-0 mot Donn, vi har tapt 1-4 mot Jerv, 0-5 mot Lyngdal og 2-4 mot Flekkefjord. Etter en god start på sesongen hvor Grane har etablert seg på øvre halvdel av tabellen, har disse resultatene bidratt til at lagene bak oss har fått kontakt og også gått forbi oss.

Mot Donn hadde vi marginene mot oss i sluttminuttene da vi ikke maktet å avgjøre, mot Lyngdal leverte vi årsverste og mot Flekkefjord var vi rett og slett ineffektive fremover og gavmilde bakover. Det har ikke vært noen sammenheng i feilene – og da kan det jo etterhvert gå utover selvtilliten når det er vanskelig å vite hva man skal rette på.

Mot Gimletroll lørdag fikk vi imidlertid 3 viktige poeng. Målene ble scoret av Jaran Jørgensen og Frode Fuglesnes. Frode avgjorde kampen da han satte et straffespark tre minutter før slutt. Jarans scoring kom først 70 minutter ut i kampen, så det var ingen lettkjøpt seier.

– Vi måtte slite for seieren. Det var ekstremt varmt og dommeren stanset kampen etter halvspilte omganger for å gi spillerne vann, sier trener Torstein Oland til Agderposten.

Trauma klarte ikke å hjelpe Grane lørdag med å slå Søgne hjemme på Hove. Kampen endte 2-2, men likevel gikk Grane forbi Søgne på tabellen og erobret 6. plassen som vil sikre spill i 3. divisjon også neste år dersom Grane beholder posisjonen ved sesongslutt. Søgne på 7. plass har nå 24 poeng, mens Grane har 25 poeng. Ved seier mot Søgne hadde Trauma også gått forbi Jerv med bedre målforskjell, men Jerv ligger fortsatt på 2. plass med 37 poeng, mens Trauma har 35. Jerv tapte 1-2 borte mot Flekkefjord i helgen og ser nå ut til å være kjørt av lasset i kampen om opprykk.

Tabellen:

About Trond