Her er Granes bronselag!

Grane G95 vant bronse i Adidas cup etter å ha vunnet 2-1 mot Fana i bronsefinalen søndag. Laget tapte semifinalen lørdag etter straffesparkkonkurranse mot Asker. I bronsefinalen var det Haakim […]

Grane G95 vant bronse i Adidas cup etter å ha vunnet 2-1 mot Fana i bronsefinalen søndag. Laget tapte semifinalen lørdag etter straffesparkkonkurranse mot Asker.

I bronsefinalen var det Haakim Wilkinson som scorte begge Granes mål, etter henholdsvis ca 62 og 68 minutter av kampen. Fana reduserte på et frispark ca 4 minutter før full tid, men Grane kontrollerte likevel det hele inn.

Årets sluttspill var svært jevnt. Fana tapte i likhet med Grane sin semifinale på straffesparkkonkurranse mot Rommen. I finalen mellom Asker og Rommen måtte det hele avgjøres på straffesparkkonkurranse.

Det var altså bare marginer i straffesparkkonkurranse som hindret Grane fra å nå finalen denne gangen, men uansett er det imponerende av guttene å hevde seg helt i toppskiktet nasjonelt i turneringen som er regnet som uoffsielt norgesmesterskap i aldersbestemt fotball.

Disse spillerne var med i sluttspillhelgen på Gjøvik: Kristian Nordli, Christian Markus Andersen, Haakim Wilkinson, Aleksander Mortensen, Vetle Tvedt, Kawsu Jabai, Mathias Johansen, Johan Austad, Anders Øynes, Emir Demirovic, Adrian Johanson, Mohammed Jabai, Kristoffer Christensen, Ylldren Ibrahimaj, Jens Madsen Hordvik, Dhurim Ramadani, Erik Lundberg, Mads Andås og Øystein Formo Hermansen.

Laget trenes av Frode Landbø, Tom Mølgaard Pedersen og Kemo Jabai.

About Trond