Jerv vant fortjent 2-0 i historisk kamp

Jerv var best og vant fortjent hjemme på Levermyr mot Grane.

Gjennom årene har oppgjørene mellom Grane og Jerv vært høydepunkter for begge lag. I det som trolig er den siste kampen mellom de to lagene på seniornivå, endte det hele med en fortjent 2-0-seier til Jerv lørdag.

Jerv vant hele 4-1 på Bjønnes i vårsesongen. Det var vesentlig jevnere på Levermyr lørdag ettermiddag, men Jerv tok tidlig kommandoen og etter bare 2 minutters spill sørget Hisøy-gutten Tobias Olsvik for å føre de blågule i ledelsen. Svakt klareringsspill i Granes forsvarsrekke forut for scoringen bidro til å gi Jerv en drømmestart på kampen.

Utover i omgangen hadde Jerv flere store sjanser, men klarte ikke å overliste en opplagt Mathias Leander Christensen i Grane-buret.

Etter 60 minutter avgjorde Jerv i realiteten kampen etter strålende angrepsspill. «Høstinnkjøpet» Henrik Moen satte ballen i kassa etter glimrende ett-touch-spill der det meste gikk raskt i lengderetningen. Unge Iman Mafi stod bak den avgjørende flikken som sendte Moen i scoringsposisjon og dermed var kampen avgjort.

Grane ble på ingen måte utspilt og styrkeforholdet mellom lagene var vesentlig jevnere enn det vi så på Bjønnes i vårsesongen. Men når alt kommer til alt: det var absolutt ingen tvil om at Jerv fortjente de tre poengene. Granes klart beste spiller var keeper Mathias Leander Christensen som var solid både som skuddstopper, i en mot en-situasjoner og ikke minst i feltarbeidet.

Sesongen 2010 avsluttes neste lørdag på Bjønnes da Donn kommer på besøk. Med tre poeng i den kampen, samt litt hjelp fra Lyngdal som møter Søgne – så kan det fortsatt bli 6. plass for Grane, noe som har vært sesongens uttalte målsetting.

Tags:

About Trond