Tapte 6 poengs kampen.

Grane-Søgne 1-3 (0-1)

Grane hadde muligheten til å trygge sjetteplassen i «6 poengskampen» fredag. En mulighet Søgne benyttet til å gå forbi på målforsjell.

Det ble en fortjent borteseier til ett godt og fysisk lag. Grane, med 7 juniorspillere fra start, kom under 1-0 etter ett flott Søgne frispak. Resultatet sto til pause, etter en relativt gjevn omgang. Andre omgang startet bra med redusering av Marius, etter flott forarbeide av Tore. 1-2 kom på ett heldig skudd, som snek seg inn helt nede i lengste hjørne. Spikeren i kista 1-3 kom rett etterpå, og Graneguttene klarte ikke svare. I høst har flyten i spillet og marginene manglet. Det er nå bare 3 kamper igjen å snu trenden på. Hjemme mot Giv-Akt, Donn og borte mot Jerv.

Laget:

Mathias

Kenneth – Frode – Youhakim – Chris (Omba 65)

Tore (Simen 80) – Sondre – Phong (Fredrik 75) – Vidar

Marius – Jaran

About kk