Velfortjent heder til Bjørn Bilstad

Bjørn Bilstad startet opp i Grane som fotballspiller i 1972, på Lillegutt 12 år. Siden da har han på ulike vis bidratt til å bringe fotballen framover i disktriktet. Som spiller, lagleder, trener og dommer har han gjennom snart 40 vært med på å utvikle fotballen til beste for klubb og spillere. Merittlisten er lang, og forteller om en sterkt og positiv vilje til å skape engasjement og resultater.

I sin takketale på årsmøtet la Bjørn Bilstad vekt på å at samarbeidet med foreldre, foresatte  og andre i støtteapparatet har vært avgjørende for at han har hatt energi til å holde på gjennom disse årene. Et godt samarbeid er avgjørende for å skape et positivt miljø.

Vi gratulerer Bjørn med Hederstegnet!

http://www.flickr.com/photos/granefotball/5355283559/sizes/l/

About Stig Solberg