AF junior – Grane G16 2 – 2

Sesongens første treningskamp ble avviklet onsdag kveld mot det nye juniorlaget til Arendal Fotball.

Det ble en perfekt treningskamp for oss, med høyt tempo mot en fysisk sterkere motstander. Grane kom best fra start og spilte seg til ett lite overtak i kampen som gikk i ishockey stil med 4 perioder på 20 min. De to første perioder gjennomførte vi nærmeste perfekt og ledet ved halvtid 1-0 på mål av Vetle. Emir økte til 2-0 etter pausen. Heretter fikk AF ett overtak på oss og fikk redusert og til slutt også utlignet til 2 – 2 ved Alim.

Trenerteamet fant mye positivt ved vår gjennomføring av kampen og heftet seg spesielt ved tre momenter  – Innsatsvilje (motivasjonsfaktoren var selvfølgelig høy hos guttene) – Vårt spill lags bakken og evne til å holde ballen i laget – G96 guttene som tok tempo og det fysiske spillet uten særlige problemer.

About tmp