Kiwi Cup G11 Birkenlund

Lagbilde Kiwi Cup

G11 Birkenlund deltok på Kiwi cup i Kristiansand lørdag 19.feb. Det åpnet med et 2-0 tap mot Tveit 2. Det var tidlig på morgenen så gutta var nok ikke helt våkne, heller ikke foreldrene på sidelinja. Neste kamp ble det igjen tap, nå 2-1 for et hardtkjempende Fløy. En nydelig scoring i krysset av Marius og flott innsats av alle sammen. Sjansestatistikken ble vunnet 12-2. Dette lovet bra før møtet mot Start.. Start ble knust 3-1 i 3.kamp. Alltid gjevt å slå lillebror i Vestfylket. Nå våknet tom foreldrene på sidelinja!! Flotte scoringer av Mats (2) og Ulf (1). Også heltemodig keeperspill av Loke på slutten, da det så ut som forsvarspillerne var byttet ut med spisser.. Siste kamp ble også vunnet i sjansestatistikken (12-2 minst), men dessverre tapt i målprotokollen. Fint mål av Marius etter kjempebrøler i forsvaret av Tveit 2. Kampen ebbet ut slik og en fin turnering var over. Tatt i betraktning at guttene kun hadde 2 amputerte treninger på klink is i beina på nesten 3 måneder, var det kjempeinnsats.

About JanMartin

Oppmann Grane G2000