Grane videre i NM G16

Onsdag spilte Grane seg videre i NM G16 etter en 9-2 seirer over Risør FK i 2. kvalifiseringsrunde.

Onsdag spilte Grane seg videre i NM G16 etter en 9-2 seirer over Risør FK i 2. kvalifiseringsrunde. Risør FK har samlet de beste spillere fra Risør, Gjerstad og Idun og vi var litt usikker på nivået.

Det ble en trygg og sikker seirer, hvor vi dominerte fra start til slutt. Risør var organisert med ganske sterkt forsvar som medførte at vi brukte tid til å få puttet den første goalen og det var faktisk Risør som gjorde akkurat det. Ett langskudd i medvind lurte Theodor i målet, men det gikk forholdsvis kjapt til vi fikk vårt først mål. Ved pause var stillingen 4 – 1 til oss. Spesielt siste scoring imponerte, hvor vi på en og to touch fra back via ving – midtbane spilte Emir fri som avsluttet sikkert, her hang Risør spillene slett ikke med.

Etterhvert var Risør spillene dyktig slitne etter å ha blitt presset i bunn og forsvart seg stort sett hele kampen. Selv Risør folket skjønte at de var oppe mot ett bedre lag og skrøyt av vårt spill. 5 – 1 i andre omgang var betryggende, Theodor tok seg av det som kom bortsett fra ett godt plassert langskudd.

Målene kom ved: Mats 3, Emir 2, Vetle, Christian M, Mathias og Yldren.

Laget: Theodor, Anders, Aleksander, Moshtaba, Isak, Mohammed, Johann, Yldren, Mathias, Christian M, Vetle, Mats, Emir og Hans Ch. 

Vi satser på å komme forholdsvis langt i NM, men er jo avhengig av ikke å trekke ett av topplagene i de neste runder. Spennende å se hvem neste runde byr på.

About tmp