Ganske god start for G16 i serien

Torsdag la vi ut med ett 0-4 tap mot ett meget sterkt Vindbjart, ble tatt litt på senga over å møte så sterk motstand, men det viste seg at Vindbjart hadde hentet ned spillere fra både 2. div. lag og juniorlag og da vi ikke har samme mulighet for å hente de 5 spillere som er flyttet til ArendalFotball junior, da ble det tøft. Med litt mer effektivitet kunne vi fått ett bedre resultat, men seiren til Vindbjart var fortjent.

Neste kamp mandag bort mot Express ble en seirer på 3-4. Veldig dårlig forestilling fra oss. Første 15.min bar preg av spill til ett mål (Express’s sitt) men vi klarte kun å putte en goal og Express utlignet på ett langskudd, heretter fikk vi igjen god kontroll og 3-1 til pause ble 4-1 tidlig i andre omgang, men da inntraff ett kollektivt kollaps og Express reduserte til 3-4 og satte press på oss. Men vi holdt ledelsen inn. De to første kamper bar først og fremst preg av at vi hadde problmer med å etablerer ett fornuftig angrepsspill.

Torsdag samme uke møtte vi Jerv hjemme og laget var på vei til samme standard som vi har sett i treningkampene. 0-0 ved pause ble etterhvert til en sikker 5-2 seirer og angrepsspillet satt nå mye bedre. Lørdag ble det en over bevisende 10-1 seirer borte mot Lillesand, hvor nivå forskjellen var ganske stor.

4 kanmper på 9 dager var kretsen opplegg??? litt vel heftig, men vi kom fornuftig ut av det, bortsett fra at det ble lite trening for 2. laget- desverre.

About tmp