G98 vant over Risør i åpningskampen

Sterk prestasjon på bortebane

Spente var vi på den første kampen i serien, 11’er fotball og 1 divisjon.

Risør har vi møtt 2 ganger tidligere i år i treningskamper, og slått dem.

Denne gangen åpnet Risør veldig bra, og vi var veldig rustne etter påskeferie og lite trening på 2 uker. Risør trillet ball og spilte oss trill rundt, scoret etter 5 min. det sto 1-0 til ca, 20 min. ut i kampen da vi fikk straffe.

Wilondja banket den vakkert i mål, og guttene våknet og fikk kampånden over seg. vi snudde sakte og sikkert spillet, passningene og gjennombruddsballene satt bedre og bedre. Vi gikk til pause med 2-1 ledelse. Guttene tok over spillet i andre omgang, og vant fortjent 8-3

Veldig moro med sånne kamper, når det ser litt svart ut og guttene tar opp hansken og jobber seg til seier.

Flott innsats gutter !

About thj