G98 Tap i Adidas-cup mot Lyngdal

Det var et litt amputert lag som reiste bortover til Lyngdal på lørdag med kun 1 reserve.

 2 spillere hadde meldt forfall + 2 spillere som ikke dukket opp. Vetle, Bjørn og Leif ble hanket inn som reserver og gjorde en bra jobb. Leif ble i tillegg dratt opp av senga samme morgen helt fortomlet for å hjelpe oss i målet, takk skal du ha Leif.

Vi reiste fra nydelig vær hjemme, men i Lyngdal regnet det vannrett i en forferdelig kald vind. Desverre gjorde denne kampen at vi fikk en exit ut av cupen. vi taper 4-1 mot et lag som vi burde ha slått. Men guttene sto litt for mye med lua i hånda nesten hele 1 omgangen, og kampviljen dukket ikke opp før det var for sent. en lang periode i andre omgang hadde vi et voldsomt press med målsjangser. 5-6 av gutta brettet opp armene og kriget, men det holdt altså ikke. I tillegg må det nevnes at dommeren hadde bind for øynene i flere situasjoner, som gjorde guttene skikkelig sure. 2 utvisninger fikk vi pga. munnbruk mot dommeren. dette må vi bare legge av oss, uansett om det er aldri så urettferdig og gærn dømming. Det er bare vårt eget lag som får unngjelde når det blir sånn.

Dette var synd gutter, med tanke på at Lyngdal har spilt uavgjort mot Strømsgodset og vunnet over Barkåker, som er de vi møter i de 2 siste kampene.  Fordi dette var et fullt mulig lag å slå.

La oss glemme denne kampen og gi full innsats i de 2 gjenværende kampene.

Nå er først Froland til fredag, så ny cup kamp på søndag.

Stå på gutter !

About thj