Tap mot Søgne for 11’er laget

Det ble et sjeldent stort tap for gutta i denne kampen mot Søgne på Bjønnes, noe de slettes ikke er vant til.

Det startet nesten som mot Risør, der motstanderen var gode til å holde på ballen i laget, støtte godt rundt ballfører til enhver tid og gode på gjennombrudd med flere spillere.

Søgne guttene var kjappest på ballen ved de fleste utspill fra keeper i begge retninger, og aggresive når det gjaldt ballgjenvinning, veldig på hugget. Et solid forsvar sørget for at vi kom til få målsjangser, litt uheldige var vi også de gangene vi kom opp i deres målområde. Vi maste mye med panikk klareringer og fikk sjeldent spillet i gang.

Dette ble desverre kampbildet gjennom 2 omganger.

Den gode snuoperasjonen vi viste mot Risør i åpningskampen kom vi aldri i gang med. det ble mye jobbing for forsvaret med klareringer. Det var bare ikke dagen i dag.  Guttene jobbet godt, (må fremheve forsvaret her) men kom aldri inn i flyten som vi vet de kan.

Vi tar en gjennomgang av kampen på treningen i dag gutter, så ser vi framover til neste kamp med huet opp samt godt humør og troen på oss selv, det er onsdag 11. mai borte mot Express for begge lag. 7’er laget spiller først.

Tom H.

About thj