G16 tok sølv i Aalborg City Cup

Grane G16 deltok med 2 lag i Aalborg City Cup, en internasjonal turnering med lag fra 8 nasjoner og over 3000 deltakere. G16-1 spilte seg frem til finalen, etter en […]

Grane G16 deltok med 2 lag i Aalborg City Cup, en internasjonal turnering med lag fra 8 nasjoner og over 3000 deltakere.

G16-1 spilte seg frem til finalen, etter en sterk innsats i puljespillet, hvor det ble seirer over lag fra Danmark, Polen og Norge. I semifinalen møte vi arrangørklubben Aalborg Freja, hvor det ble en 1-0 seirer. Resultatet gir langt fra ett korrekt bilde for det var nærmest spill til ett mål og kun sporadisk fikk de danske drenge låne ballen. Målet ble scoret av Vetle Tvedt.

I finalen møtte vi Bromølla fra Sverige, ett meget fysisk lag, som hadde gjort seg ganske upopulær pga. i overkant fysisk spill, så det var mange som heiet på Grane. Etter 0-0 til pause scoret svenskene ett tvilsomt (offside) mål. Vi måtte erkjenne at det var en fortjent seirer, da vi ikke klart å matche det fysiske spillet og vi opplevde heller ikke at svenskes gikk over streken.

G16-2 startet med seirer 2-0 over Drøbak/Frong, deretter ble det to knepne tap på 1-0, men var kun ett enkelt mål fra å nå kvartfinalen.

En lang og solfyldt helg ble avsluttet med tur til Skagen først og deretter Skiveren’s Internasjonale 18-hulls minigolf turnering – Grane ‘not’ open. Hvor den for tiden offisielle Grane champion ble kåret:

Vinner: Erik Lundberg (45 slag).

2.  Tom Mølgaard (48)

3. Johann Austad (52)

4. Hans Ch. Lyngholm (53)

5. Christian M. Andersen (54)

6. Christoffer Christensen (56)

About tmp