G98 11’er Seier på Bjønnes Grane – Jerv 3-2

Er bare en ting å si gutter, det var deilig å endelig slå de gule fra Grimstad.

Dette er et lag vi har knivet mot de siste sesongene, og det har gått både opp og ned for vår del.

Sist tapte vi for dem i Adidas-cupen, et knepent 3-1 tap. vi stilte heller ikke dengang med fullt lag.

Denne gangen gikk det veien, guttene kriget på alle kanter av banen og flere ganger så vi glimrende angreps spill. Jerv åpnet med 1-0 etter 20 min. Vi kom straks til hektene  5 min. etter, scoret 2 (Benni) og gikk til pause med ledelse. Noe ut i 2 omgang utligner Jerv til stor jubel fra den gul-blå sidelinjen. Spenningen var til å føle på, men med 10 min. igjen av kampen scorer Benni vinnermålet, og frustrasjonen brer seg i Jerv laget. Det holdt heldigvis helt inn.

Må legge til at Jerv hadde 2 tverrligger skudd som smalt ned på streken, der var vi heldige. mens vi ble snytt for et soleklart straffe da Didrik ble regelrett sparket ned uten at dommeren så det (det gjorde alle vi andre) men sånn er fotball. Spennende som fy……

Kjempekamp igjen gutter, som gjør at vi fremdeles holder en flott 2 plass i den tøffe 1.div.serien, som forøvrig består av hele 11 lag.

3 kamper igjen av denne vårsesongen står for tur på rekke og rad neste uke, torsdag, fredag og lørdag.

Laguttak kommer om ikke lenge.

Tom H.

About thj