Sørfell sommerturnering G 9 Moltemyr

 

Endelig kom kampoppstettet for turneringen. Oppmøte minst 15 minutter før hver kamp ved banen. Det er viktig å beregne god tid før første kamp, for det kan bli et stykke å gå/løpe fra parkering til bane. Det er samme sted som de spilte på ifjor. Banen er til venstre mellom Prix på Eydehavn og tidligere Smelteverket (mot Buøya).

I forbindelse med kampen 15.6.11 vil alle få utdelt en svart t-skjorte det skal spilles med istedenfor vest. Alle må ta disse med i tillegg til drakt på turneringen slik at man slipper å spille med vester, noe flere av spillerne misliker.

Lørdag 18.6.11 på Eydehavn gressbane, bane C

Starttid Kamp
1300 Grane Moltemyr  –  Grane Birkenlund B
1340 Trauma A  –  Grane Moltemyr
1420 Sørfjell  –  Grane Moltemyr

 

Søndag 19.6.11 på Eydehavn Gressbane, bane C

Starttid Kamp
0900 Grane 3A  –  Grane Moltemyr
0940 Tvedestrand  –  Grane Moltemyr
1020 Grane Moltemyr  –  Sørfjell
1220 Risør  –  Grane Moltemyr

About sjo