Grane talent med Start til eliteturnering

NTF (Norsk Toppfotball) har startet ny eliteturnering for gutter G16. Siste uke i juli møtes G16 lagene til alle lag i tippeligaen i Trondheim, hvor Rosenborg er arrangør. Ylldren Ibrahimaj fra Grane er […]

NTF (Norsk Toppfotball) har startet ny eliteturnering for gutter G16. Siste uke i juli møtes G16 lagene til alle lag i tippeligaen i Trondheim, hvor Rosenborg er arrangør.

Ylldren Ibrahimaj fra Grane er som eneste spiller fra Aust-Agder invitert av Start til å delta i denne turnering. Ylldren har i vårens G16 1.div. vist seg som en av de allerstørste talenter på Agder, hvilket da også Start og andre klubber har bemerket. Han er en av 3 gjestespillere på Start.

Turneringen i Trondheim blir en fin anledning for Ylldren til å vise seg frem for de beste klubbene i Norge. Startlaget møter i puljespill Stabæk, Aalesund og Fredrikstad.

About tmp