3v3 turnering G 9 Moltemyr

Søndag 18.12.11 er det 3v3 turnering i Sørlandshallen. Det spilles på små baner og med små mål uten keeper. Hver kamp er på 7 min. Det er 3 spillere på hvert lag, og maks en innbytter på hvert lag, dvs at hvert lag er maks 4 spillere. Alle lag får minst 5 kamper. Dette er en ny turneringsform som har blitt kjempepopulær i resten av Europa.

Melder på lag fortløpende etter at nok spillere har meldt seg på. Lagene settes opp ved at de 4 første er ett lag, så blir de neste 4 neste lag, osv. Påmelding ved å skrive en kommentar eller på tlf 91623090 innen 1.12.11.

 

4 spiller har meldt seg på: Konrad, Haron, Almudathar og Andrè J.  Ett lag meldt på. Trenger 4 til for å få meldt på enda ett lag.

Kai Harld, Simon, Daniel og Sondre har meldt seg på.. Har derfor meldt på enda et lag. Nå er det ikke lengre mulig å melde seg på.

Kampprogrammet blir lagt ut så snart det er klart.

About sjo