Treninger fra uke 46 og fremover

Da er de første innetreningene gjennomført og jeg tror at det kommer til å bli veldig bra utover vinteren. Vi var 9 stk. mandag og det samme tirsdagen  så dermed tror jeg det fordeler seg greit. Kan du ikke den ene dagen er det bare å komme den andre. Inntil videre fortsetter vi med treningene inne selv om vi fremdeles har sluppet snø og kulde. Som jeg har sagt tidligere så er vi blitt tildelt trening ute på Skytebanen onsdagene kl. 17.30. Denne dagen er det mange som holder på med andre aktiviteter, men hvis det er noen foreldre som vil stille opp her slik at guttene får spille ute er det bare å gi meg beskjed, mulig vi også kan benytte torsdagen fra 16.30, men det vil jeg komme tilbake til. Men husk å følge med på hjemmesiden fremover for her vil all informasjon bli lagt ut.  Og så er det viktig at guttene spiller med innesko med lys såle. Stiller de opp med fotballsko eller sko med mørk såle må de spille i sokkene og det er ikke noe særlig behagelig. Og husk også å ta med en drikkeflaske til treningene. Dørene låses når vi trener så det er viktig at dere er presise, så slipper vi avbrytelser under treningene

Mandag kl. 17.00 til 18.00(trener er Arne eller Tommy) trener guttene fra Stinta og St. Franciskus, men som sagt de som ikke kan tirsdag kan komme her og motsatt.

Tirsdag kl. 18.00 – 19.00 (trener er Svein) trener guttene fra Moltemyr og Birkenlund.

NB : HUSK INNESKO MED LYS SÅLE (IKKE FOTBALLSKO)  OG DRIKKEFLASKE !!!!!!!!!!!!!

Svein

 

About SveinTaraldsen