Kiwi cup m.m.

Hei alle sammen !

Først vil jeg takke dere alle med en kjempefin innsats i cupen på søndag.  Dere er blitt kjempegode alle sammen.  Dette lover godt for resten av sesongen. Vil også takke dere foreldre (og andre familiemedlemmer) for at dere tok turen til Kristiansand en tidlig søndags morgen. Viktig at dere er med å støtter guttene når de spiller fotball. Selv om det var litt kaldt i hallen håper jeg at dere koste dere 🙂

Vi skal i alle fall være med på Bendit cup i Froland (tror det er i slutten av mars eller begynnelsen av april), men om det er noen andre turneringer før dette får vi komme tilbake til.

Da trener vi som vanlig mandager (17.00-18.00) eller tirsdager (18.00-19.00) på Birkenlund.

Er det noe dere lurer på er det bare å ta kontakt.

Svein

About SveinTaraldsen