Ekstra trening for gutter 10,11 og 12

 

Beskjed til spillerene

Hei alle dere som er spillere på Gutter 10 , 11 og 12 år

Til søndag 12.februar starter vi opp med ekstra trening for dere som ønsker å bli enda bedre fotballspillere. Treningen blir på Myra kunsgressbane rett ved kunstisbanen å begynner kl 1200 og varer til kl 1400. Treneren heter Jon Peder å er en veldig flink trener. Trenerne deres er innformert om dette. Håper flest mulig av dere kan komme.

Beskjed til trenerne.

Det er også viktig at trenerne stiller opp, eller i det minste en representant fra hvert lag, slik at ikke Jon Peder blir alene med alle på første trening, senere går det kanskje å dele dette slik at han har en medhjelper eller to hver gang. Har fått tilbakemelding fra noen av trenerne om at de syntes dette opplegget er ok, men har ikke fått svar fra alle enda.

Vell møtt!

Hilsen Øystein Rylander

About Rylander