Hurtigruta carglass cup

G12 Birkenlund stilte med 2 lag på Vigørs carglass cup lørdag 4.feb 2012. Det var høy spenning i laget som stilte i en iskald vigørhall kl 9 om morgenen. Første 4 kampene ble gjort unna med flotte seire mot Randesund, Vigør og Lia (7-0!) i tillegg til uavgjort mot nok et Vigør lag. Mats sin scoring mot ? Ble kåret til turneringens beste. Det var også en perle, direkte i krysset med vesntreslegga etter langpasning fra Sondre. På laget spilte også Loke, Ulf, Marius og Andreas. Andre halvdel av turnering ble spilt av Grane 1. Her ble det 2 knepne tap, en klar seier og en uavgjort som egentlig skulle vært seier. Ulf sin scoring mot Vigør 4 ble kåret til turneringens 4 beste.
På dette laget spilte Endre, Christian, Ådne, Simen, Anders, Ulf, Mats og Andres.

Alle fikk sine velfortjente medlajer og ingen frøs ihjel.
Flott innsats av alle guttene og foreldre på sidelinja.

About JanMartin

Oppmann Grane G2000