Trening og foreldremøte

Hei alle sammen !

Vi fortsetter innetreningen utover vinteren (glad vi har fått innetrening akkurat nå) og regner med  at vi kan begynne ute etter påske.

Mandag 20. februar fra kl. 19.00 (tar vel ca. 1 time) vil vi avholde et foreldremøte på Bjønnes (inngang på baksiden og opp i 2 etasje).  Her vil vi diskutere hvor mange lag vi skal melde på, fordeling av spillerne på lagene (etter skole eller noe annet ?), turneringer og treninger utover året m.m. Derfor er det veldig viktig at minst en av foreldrene stiller opp. Dette er et møte dere bør prioritere for her vil avgjørelser for resten av sesongen bli tatt.

Ellers må dere huske å ta med drakter på trening slik at vi kan få trykt på reklame. Vi trenere må notere navn på spiller  og nummer på drakta som blir levert inn.

Og husk at det er viktig at guttene har med seg vannflaske på trening !!!!

mvh

Svein

 

About SveinTaraldsen