Trening uke 9 og foreldremøte 20.02

Til neste år skal vi melde på 3 lag i serien.  I utgangspuktet blir det et lag fra Moltemyr, et lag fra Stinta og et lag fra Birkenlund/St. Franciskus. Slik det set ut nå går kampene på tirsdagene, men det må vi komme tilbake til. Vi har også tenkte å delta på følgende turneringer : – Bendtit cup på Kringla i Froland den 24. eller 25. mars og Sørfjell cup som går 16. og 17.  juni.

Det er også viktig at dere leverer inn draktene fortsest mulig da vi skal ha mer reklame på dem.  Vi har vært så heldige å få RSA bil til å sponse oss med kr. 10.000,- og så vil Kulør kjøpe inn short og strømper til alle spillerne – HURRA !!

Heretter vil all informasjon bli lagt ut på denne siden også når seriekampene begynner.  Derfor bør alle sjekke denne siden i løpet av helgen og senest søndag for å få informasjon om hva som skjer uka etter med hensyn til kamper og trening.

Vi fortsetter med innetrening fraover, så får vi se etter hvert om vi også tar en utetrening.

I uke 9 har vi kun trening på tirsdagen (ikke mandag) fra kl. 18.00 – 19.00., så da kan alle spillerne på Grane 2004 komme denne dagen. (OG HUSK Å TA MED DRAKTA !!!!!)

mvh.  Svein

 

About SveinTaraldsen