Trening, sommerferie og Enjoy kort !

Da er vi ferdig med 1. halvdel av sesongen og fasiten ble : 13 seire, 3 uavgjorte og 4 tap og det er jo et kjempeflott resultat 🙂  Dere har alle sammen vist store fremskritt på fotballbanen.  Det viser at det er  viktig at vi alle stiller på treningen vi har på mandagene. Så fortsett med å trene fotball selv om det er sommerferie.

Også på Sørfjellcup gikk det veldig bra  med 10 seire, 1 uavgjort og 1 tap.  SUPERT 🙂

Som sagt er det skolefri og sommerferie, derfor tar vi en siste trening mandag 21.06 kl. 17.00.  Dette er en frivillig trening for de som er hjemme og har lyst til å spille litt fotball.  Men etter dette tar vi sommerferie og vil starte opp igjen MANDAG 6. AUGUST KL. 17.00

Takk til dere alle både spillere og foresatte for en god  innsats så langt i sesongen. Jeg synes vi er blitt en kjempefin gjeng som stiller på trening og kamper.

Ps : I brevet som følger med Enjoy heftene står det at de kortene skal betales innen en gitt frist. Glem dette, for dere har alt betalt for dette.  Så dere kan selv velge om dere vil beholde kortene selv eller selge dem og beholde pengene.

GOD SOMMER ALLE SAMMEN 🙂

Svein

 

About SveinTaraldsen