Vellykket «Fargerike Fotball»

I år deltok over 50 barn og ca 10 voksne. Det var 7 lag påmeldt fra Stinta og Moltemyr skoler.

Årets Fargerike Fotball arrangement gikk av stabelen lørdag 2/6 på Bjønnes. Det er tradisjon for at dette arrangementet landet over går første lørdag i juni. I år deltok over 50 barn og ca 10 voksne. Det var 7 lag påmeldt fra Stinta og Moltemyr skoler. Invitasjonen var også gått til Birkenlund, Myra og Strømmen skoler, fortrinnsvis 5, 6 og 7 klassene. Deltakerne koste seg og lagene fikk spilt 2 til 3 kamper hver, godt ledet av voksne dommere. Det var innledning ved Sven-Erik Hansen, han som startet dette flotte tiltaket etter modell fra Vålerenga og Vard på 1990 tallet og spillerne fikk en liten innføring i hvorfor IK Grane Arendal Fotball har denne noe utradisjonelle formen for fotballturnering.

Arrangementet er et samarbeid mellom Norges fotballforbund, IK Grane og Stinta skole hvor Fair Play, Respect og Handshake for peace er viktige verdier samt det grunnleggende mottoet, Mot vold og rasisme.

 

I denne turneringen går alle hjem med premie, fra NFF, en gym pose. Men denne gangen fikk alle lagene også med seg ekstrapremiene som Grane får fra forskjellige sponsorer. Her er det ikke mål eller poenger som teller, men helt andre kriterier.

Resultater: Mest originale navn: Kiwirogn fikk pokal pluss kinobilletter fra Kino1, Artigste påkledning/ansiktsmaling: Pussykattene fikk pokal og halsvarmere fra Sparebanken Sør,  Mest Fair  Play spillende lag: Snickertwist fikk drikkeflasker og vesker fra Telenor , Mest fargerike navn: Fargefjottene fikk pokal og gympose fra Sparebanken Sør, Tøffeste navn: Kick Ass fikk drikkeflasker og bag fra Brekke Sport, Flest deltakere: Tigers (som ble delt i 2 lag) fikk pokal og pizza for hele laget fra Pizzabakeren, Mest sporty navn: Sporty Boys fikk pokal og kinobilletter fra Kino1. Alle pokalene bar gitt av premiesentralen. Tusen takk til sponsorene.

Til slutt var det loddtrekning på en landslagsdrakt gitt av NFF og den gikk til Sindre Grythe fra Sporty Boys, Stinta skole.

Takk til alle som deltok og til arrangørstaben fra Grane!

Kåre Mortveit

Leder IK Grane Arendal Fotball

 

 

About Stig Solberg