Trening og kamper i uke 34

Da er serien igang igjen og det gikk veldig bra.  Grane 1 (Birkenlund/St. Franciskus) vant 6-0 mot Froland og Grane 2 spilte 10-10 mot Flosta.  Grane 3 (Moltemyr) trodde vi spilte mot Lillesand 2004 og ledet 2-1 etter 10 minutter til vi fant ut at det var Lillesand 2003 laget.  Har idag ringt både oppmann i klubben og treneren og begge kom med dårlige unnskyldninger på hvorfor de ikke kom.  Oppmannen skyldte på svikt på informasjon i klubben, mens treneren sa rett ut at han ikke viste at serien var startet opp igjen.  Hadde jeg meldt de inn for kretsen ville de fått en bot på kr. 3.200,-, men jeg lot være å gjøre det selv om jeg hadde lyst.

Mandag er det trening igjen kl. 17.00 og da skal det være ny baller på plass. Når det gjelder torsdagen kan de som har lyst på en ekstratrening komme kl. 17.30,  og da vil Knut som trener 2003 være «sjefstrener».

Kamper :

Grane 1 (Birkenlund/St. Franciskus) spiller mot Trauma 2 på KJENNABANEN kl. 17.00. Det er altså ikke på Hove, men kjør mot Skilsø og i bakken ned mot Skilsø svinger dere til venstre til Kjenna.  Tror det er gressbane de har der, men er ikke sikker.  Vær ute i god tid, hvis dere er usikker på veien.

Grane 2 (Moltemyr) spiller mot Birkenes kl. 17.00.  På vei mot Kristiansand svinger vi av ved den luktende fabrikken (Saint Gobin).  Vi kjøre fra Nav på Harebakken kl. 15.50 (senest) og derfor må alle møte 15.45 (senest) så har vi god tid til å finne banen og til oppvarmingen. Har ikke dere møtt opp til denne tiden så må dere finne veien selv og husk å gi beskjed om du ikke kan komme. Husk vannflaske og skiftetøy hvis det regner.

Grane 2 (Stinta) har kampfri denne uka.

Da sees vi til mandag !

Svein

About SveinTaraldsen