Trening og kamper i uke 39 + fotballavslutning og turnering.

Denne uken spilte alle 3 lagene flott fotball og scoret mange mål 🙂 og resultatet ble som følger :

Grane 1 – Lillesand  : 7-6

Grane 2 – Sørfjell 10-5

Grane 3 – Jerv 1 : 9-4

Dermed er resultatet så langt i sesongen : 25 seire, 3 uavgjorte og 9 tap. Og et slikt resultat er jo bare helt fantastisk 🙂 Dere er supergode 🙂 Heia Grane 🙂

Til uka trener vi på Skydebanen fra kl. 17.00 til kl. 18.30 og uka etter er det jo høsteferie så da blir det ingen trening.  Men vi fortsetter å trene ute hver mandag til det blir is og snø på banen (før vi trener inne på Birkenlund). Og så er det en beskjed til dere foreldre/foresatte som bare leverer barnet og så kjører av sted.  Enten må dere være der eller så må noen andre ha ansvaret for barnet ditt.  Skjer det noe i løpet av treningen (skader eller andre ting) må det være noen der for å ta seg av dette.  Arne og jeg har nok med å bruke tiden på treningen. Det blir ingen trening på torsdagen.

Så har vi kun 3 kamper igjen, så jeg håper dere yter full innsats (lykke til):

Grane 1 (Birkenlund/St. Franciskus) spiller mot Trauma på Sandnes stadion kl. 17.00.  Banen ligger ved skolen.  Felleskjøring fra Rimi på Songe torv kl. 16.29 og blir det noen endringer på dette vil Jan informere dere.

Grane 2 (Stinta) spiller mot Tvedestrand på Lyngmyr kl. 17.55.  Felleskjøring fra Nav Harebakken kl. 17.14.

Grane 3 (Moltemyr) spiller mot Jerv på Holvika stadion kl. 17.55. Felleskjøring fra Nav Harebakken kl. 17.21. 

Avlutning med fotballen vil foregå på Arendal bowling torsdag 18. oktober fra kl. 18.00 til ca. kl. 20.00.  Etter en runde med bowling blir det pizza, brus/slush og is.  Og selvfølgelig skal vi ha premieutdeling for sesongen 2012. Her må foreldrene eller en annen være til stedet og ha ansvaret for barnet og så kan det jo sikkert være hyggelig for dere foreldre/foresatte  å treffes. Bindende påmelding til meg enten ved å svare på dette innlegget eller ved å sende mail til : svein.taraldsen@sor.no innen 10. oktober.

Fotballturnering (Umbro cup)  i Sørlandshallen lørdag 3.november eller søndag 4. november. Hvis kun en av dagene passer så skriv dette i påmeldinga, men i utgangspunktet så spiller vi samme dag. Vi skal spille 4 kamper a 13 minutter og skal være ferdige i løpet av 3 timer.  Bindende påmelding til svein.taraldsen@sor.no eller ved å svare på dette innlegget innen 10. oktober.

Ha en fin helg 🙂

Svein

 

 

 

 

About SveinTaraldsen