Treninger i høst og foreldremøte

Sesongen er over og vi har gjort det kjempebra i serien med våre 3 lag.  Vi har vunnet 27 kamper, 3 uavgjorte og tapt 10 kamper, supert :-):-)  Fremganger har vært stor på dere og det er kjempegøy å se dere spille fotball. Vi fortsetter treningen utover høsten og vinteren slik at vi blir enda bedre fotballspillere.

Vi trener hver mandag utover fra kl. 17.00 til kl. 18.30.  (NB: Ingen trening i høstferein). Når forholdene blir håpløse trekker vi inn i gymsalen på Birkenlund hvor vi har de samme treningstidene som ifjor (mandag fra 17.00 – 18.00 og tirsdag fra 18.00 – 19.00). Jeg foreslår at vi også i år deler oss i to, og fordelingen tar vi etter hvert.

På slutten av  treningen mandag 15. oktober tar vi et lite informasjonsmøte/foreldremøte i Granehallen om hva vi skal gjøre utover vinteren og neste sesong.  Siden dere likevel er til stede under treningen tar vi dette mens guttene fortsetter å spille fotball. Regner med å bruke  halve treningen på dette. Her vil vi blant annet ta opp trenerspørsmål, foreldrekontakter, turneringer med og uten overnatting, fordeling av lag og mye annet som dere kanskje lurer på.  Men hvis Arne og jeg skal fortsette som trenere må vi ha på plass dette med hjelpetrenere og foreldrekontakter , så tenk over dette til møte denne mandagen.

Husk påmelding til avslutningsfesten og Umbro cup i november.

Ha en riktig fin høstferie alle sammen 🙂

Svein

About SveinTaraldsen