Foreldremøte, avslutning og treninger utover høsten

Vi har satt av torsdag 18. oktober til avslutning. Pr. i dag er det 18 stk. som har meldt seg på, men da også Arne er bortreist prøver vi om mandag 29. oktober er en bedre dato for dere (for å få med oss flest mulig).  Da tar vi avslutningsfest  i stedet for trening denne dagen, men på samme tidspunkt som tidligere, altså fra kl. 18.00 – 20.00.  (vi holder  av begge dagene inntil videre hvis det er flere som ikke kan den 29.09). Send meg en mail eller svar på dette innlegget (nederst på siden) så raskt som mulig.

Turneringen som holdes 3 eller 4. november i Sørlandshallen ved dyreparken har jeg fått 15 påmeldinger til.  Jeg setter frist til tirsdag 16. oktober for påmelding til dette. Vi spiller 4 kamper a 13 minutter og det tar ca. 3 timer.  Turneringen starter enten 09.00 eller 13.00 begge dagene (tror jeg).

Foreldre møte må også flyttes til mandag 22. september da det var foreldremøte på Moltemyr uka før og det må vistnok jeg være med på. Vi tar det når guttene har trent en 30-40 minutter og så fortsetter de treningen mens vi tar møte.

Vi trener som sagt på mandager fra kl. 17.00 til 18.30 ute på Skydebanen inntil videre.  Kle dere etter forholdene så går dette bra.  Vi holder på så lenge vi kan ute da utetreninger er mest effektive for alle (untatt dere foreldre da) 🙂  

Svein (mobil 91674852)

About SveinTaraldsen