Sesongen 2013

Heisann alle sammen og godt nytt år.

Nå er vi klare for et nytt år med gladfotball og vi ønsker gamle og nye spillere velkommen til trening.

Vi kommer til å melde på 2 lag i serien i år, et i 1 div og et i 2 div. Knut er fremdeles hovedtrener med ansvar for begge lag. Isak kommer inn og skal ta et ekstra ansvar for 2 laget og lede dette i kamp. Jan skal ha ansvaret for keeperne og Jon-Are er med som støttespiller for alle men skal gjøre en ekstra innsats for forsvarsspillet.

Nytt av året er det at Frode ikke er med videre men Tom Mølgaard komme  inn og tar ansvar for en trening i uka.

Helgen 2/3 februar skal vi spille agdermesterskapet  i Sørlandshallen, vi melder på 3 lag og det er de som ikke spilte Gimletroll cupen som er prioritert her.

Vi melder og på lag i Adidas-cup det vil være førstelaget som skal spille denne.

Vi skal på treningsleir til Spania, kommer med egen info om denne, det vil og bli et foreldre/spillermøte om denne turen.

 

I år ønsker vi å få foreldrene deres enda mer engasjert rundt laget slik at vi for en morsom ramme rundt kampene våre. Med engasjerte og ivrige foreldre får vi og ivrige og engasjerte spillere, søsken, kjærester og venner. Derfor vil vi gjerne at foreldrene deres eller andre bestiller » jeg er Granesupporter » effekter fra Grane. Dette gjør det hele litt mer spesielt, det er og noe dere kan gi bort i Bursdagsgaver til foreldre, tanter og onkler.

Grane Shop

Supporterutstyr fra Grane-fotball – Bestilles hos Endre Gundersen endre.gundersen@c2i.net

Supporter skjerf.kr. 200,-
CollegegenserKr. 200,-
HettegenserKr. 250,-
JakkeKr. 250,-
Jakke (bak)
Info om treningstider vil Knut Andre legge ut i løpet av helgen.
Vi sees på trening!

 

About JonAre