Trening i uke 10/Bendit cup/Foreldremøte

Mandag 04. mars starter vi med trening UTE på Skydebanen (ved Granehallen) fra kl. 17.30 til 18.30.  Dette vil vi holde på med så lenge baneforholdene og temperaturene tilsier det.  Derfor blir det ikke innetrening til uka.  Husk å kle dere etter forholdene 🙂

Vi har også trening på torsdager fra 17.30 – 18.30.  Det er på tide at vi nå starter opp med 2 treninger for de som har tid og lyst til det.  Mandagen vil alltid være obligatorisk, mens vi på torsdager vil ha ekstratrening for de som ønsker dette.

Påmeldinga til Bendit cup er gått ut og det er 16 spillere som har meldt sin interesse derfor melder vi på 2 lag til turneringen  (NB : etternølere kan sende meg med en mail innen mandag 04.mars eller på treningen som er aller siste frist). Følgende er påmeldt : Ask, Rasmus, Magnus, Mathieu, Amadeusz, Andreas, Christian, Rinaldo, Thomas L., Ben, Kim, Sander, Mathias Aa., Mathias K., Sebastian, Thomas T.

Vi vil holde et lite foreldremøte mandag 18. mars i styrerommet ved Granehallen (forutsatt at dette er ledig).  Møte vil foregå mens guttene trener, så derfor forventer jeg at alle stiller denne gang.  Vi vi informere om alt som skal skje sesongen 2013 (treninger, kamper, turneringer, antall lag, fordeling av lag m.m.). Og dere som kommer kan selvfølgelig komme med synspunkter og ønsker på møte.

Da sees vi på treningen til mandag 🙂

Svein

About SveinTaraldsen