Trening i uke 11

Da har vi hatt de to første utetreningene og det var fint å komme ut igjen. Mandag var vi 15 spillere som gjorde en kjempeinnsats på treningen.  Treningen på torsdag som vi har sammen med 2003 kom det 6 stykker, men dette bedrer seg sikkert etter hvert.  Også her var det stor innsats av alle spillerne.   Blir vi mange på torsdagen utover kjører vi en egen trening og 2003 kjører sin. 

Til uka trener vi som følger (på Skydebanen) :

Mandag 11. mars fra kl. 17.30 – 18.30 (hovedtreningen)

Torsdag 14. mars fra kl. 17.30 – 18.30 (Ekstratrening – sammen med 2003 guttene).

Dere har jo også fått en påmelding til Grane cup og her tror jeg det nesten bare det blir Granelag, så jeg håper noen av dere kan være med å hjelpe litt (i kiosk og liknende).  Til Bendit cup er det påmeldt 24 stykker så her er det mulig vi kjører 4 lag.

Ha en fin helg alle sammen og så sees vi til mandag  🙂

Svein

 

About SveinTaraldsen