Trening og kamper G98 11.03-17.03

NB!: Denne uka skal vi skaffe treningstøyet. Det er derfor viktig at dere har oppgitt riktig størrelse på tøyet. Mange har oppgitt for stort, spesielt på buksene. Gå på Brekke Sport og prøv. Gå deretter inn på å korriger størrelsen her: http://www.granefotball.info/2013/02/lagsutstyr-for-g98/

NB2!: Her er terminlista. http://www.fotball.no/System-pages/TabellTermin/?tournamentId=134927 Alle går inn på den og ser på datoene. Sjekk for skoleturer og konfirmasjonsopplegg og andre planer. Meld meg dersom noen datoer krasjer. Slik kan vi være tidlig ute å endre dato dersom mange skal bort, så slipper vi slike situasjoner som vi hadde to ganger mot Lillesand i fjorårssesongen!

Følgende treninger denne uken

ingen trening med 97 denne uka for de har kamp

Tirsdag: Skytebanen 1700-1830

Onsdag: Skytebanen 1700-1830

Torsdag: Skytebanen 2000-2130

Meld fra når dere ikke kan på trening i god tid.

KAMP:

Lørdag: Ny treningskamp. Motstander foreløpig uklart. Samme tidspkt som sist. – Meld under om dere kan eller ikke kan fortest mulig.

KM

About Kjell-Magne Nesland

Sportslig leder Grane Arendal Fotball e-post: kjell.magne.nesland@gmail.com mobil: 95 22 19 10