Dana Cup G13

Hei,

Da har de aller fleste bekreftet sin påmelding og vi får en flott gjeng medd oss til Danmark. Mange foresatte har sagt de ønsker å være med og nå er tiden for å få på plass dette også. Prisen for foresatte som er med er 2560.- pr person. Da bor en sammen med guttene på skolen og mat og lokal transport er inkludert. Tillegg som for spillerne er betaling for bil på ferje og drivstoff / bompenger.

Jeg trenger nå endelig tilbakemelding på mail (jan.martin.grindheim@akersolutions.com) eller SMS (9076 9588) fra de som skal være med på dette opplegget.

Frist for dette er allerede fredag 26.april, da jeg skal sende inn navnelister 1.mai.

Så en liten endringi betaling av siste del av turen. Forfall på dette må settes til 20.mai, da Due skal ha sin betaling 25.mai. Jeg vil komme tilbake med påminnelser om dette, men restbeløp (1.305.-) må betales til lagskonto innen 20.mai!

Jan M

About JanMartin

Oppmann Grane G2000