Trening og kamp i uke 18 (29.april – 5. mai)

Først vil jeg takke dere alle for deltakelse i Granes vårcup.  Alle spillerne gjorde en kjempefin innsats i kampene vi hadde, mye fint spill og gode resultater.  Også takk til dere foreldre som var med å hjelpe til i kiosken, sekreteriatet m.m. 🙂 Supporterne gjorde også en bra innsats i det fine vårværet 🙂

Til uken er det både trening og kamp.  Som dere ser på 2004 sin hjemmeside er terminlista for 2013 lagt ut, hvis det blir forandringer vil jeg legge det ut på denne siden.  I år har vi sendt ut mail til de andre lagene slik at vi skal få jevnest mulig kamper.  Derfor er fordelingen slik :

Grane 1 (Moltemyr) spiller i gruppe 2 :  Thomas, Mathias K., Gabrielius, Mathieu, Andreas, Patrick, Amadeusz, Mathias Aa., Enock.

Grane 2 (Stinta) spiller i gruppe 8 : Thomas, Kim, Sebastian, Magnus, Nadia (+ 2 spillere for Moltemyr til hver kamp og eventuelt en fra Birkenlund/St. Franciskus laget)

Grane 3 (Birkenlund/St. Franciskus) spiller i gruppe 1 : Jonas, Philip, Lorent, Rinaldo, Christian, Abel, Ben, Rasmus, Ask, Sander.

Grane 2 spiller første kamp tirsdag 30. april kl. 17.00 på Bjønnes mot Imås 2 og her stiller også Thomas B.T. og Mathieu opp. Fremmøte senest 15 minutter før kampstart (altså 16.45) !!!

De andre lagene starter seongen onsdag 8. mai

Trening :

Mandag 29.04 fra kl. 17.30 – 18.30 (ordinær)

Treningen torsdag utgår da det er blitt nye treningstider.  Ny informasjon kommer snart.

Som dere ser er vi mange spillere på to av lagene, derfor må  noen spille for Stintalaget hver uke.  Den uken de spiller for Stintalaget skal de ikke spille for sitt eget lag.  En annen ting er at noen spillere er på nesten hver trening vi har mens noen er der veldig sjelden.  De som er mest treningsvillige vil få mere spilletid enn de som bare stiller opp en gang i blant og det er uansett hvilket nivå de er på.

Ha en fin fotballuke alle sammen 🙂

Svein

 

 

About SveinTaraldsen