Fargerik fotball turnering 2013 Lørdag 1/6 kl 1100-1300

I.K. Grane Arendal Fotball har i samarbeid med Norges Fotballforbund, Agderposten og Stinta skole gleden av å invitere elever og foreldre innenfor Stinta (inkludert Myra skole), Moltemyr og Birkenlund oppvekstområde til […]

I.K. Grane Arendal Fotball har i samarbeid med Norges Fotballforbund, Agderposten og Stinta skole gleden av å invitere elever og foreldre innenfor Stinta (inkludert Myra skole), Moltemyr og Birkenlund oppvekstområde til

 

Fargerik Fotballturnering på Bjønnes Stadion lørdag 1.juni kl. 11.00.

Dette gjelder alle elever og foreldre i 5, 6 og 7 klasse. Alle klasser har fått besøk. Barna kan organisere seg selv ved å melde på klasselag hvor både gutter og jenter, fedre og mødre deltar på samme lag. Hvert lag består av 5-7 spillere – og det kan i tillegg være opptil 3 innbyttere pr. lag.

Det kan meldes på så mange lag man ønsker. Vi ønsker ingen topping av lagene. Her er det viktigst at flest mulig deltar og at en har det gøy sammen.

I Fargerik fotball teller ikke resultatene, men derimot er det premiering for morsomste drakter, heiarop og heiagjeng etc. Her er det bare kreativiteten som setter grenser. Alle som deltar får gave og diplom. Flotte premier!

Man fyller ut vedlagte påmeldingsskjema som leveres ved ankomst. Det kan også returneres til kare.mortveit@losmail.no, eller gi beskjed om deltakelse til den adressen. Kom alle som har lyst på en annerledes fotballdag på Bjønnes.

Klassene kan fylle ut så mange skjemaer som man vil. Påmeldingen er GRATIS.

Det blir kiosk og kanskje noen overraskelser.  Det hadde vært fint om klassekontakter og/eller foreldre kan være behjelpelig med at det blir en voksen person som blir ansvarlig for hvert lag. Det er viktig at vi får påført de ønskede opplysninger på kontaktpersonen.

Dersom dere ønsker flere opplysninger eller at undertegnede skal møte frem for å informere så vennligst ta kontakt på tlf 911 06 657.

Vi håper på en stor oppslutning .

 

Frist for påmelding er fredag 31. mai. Men kom på lørdag selv om  du ikke er påmeldt. Etteranmeldte danner eget lag!

 

Med hilsen

I.K. Grane Arendal Fotball

 

Kåre Mortveit, Turneringsansvarlig.

About Kåre Mortveit