Informasjon til spillere og foreldre i 98 laget.

Vi går nå inn i en hektisk 14 dagers periode og ønsker derfor å være tidligst mulig ute med informasjon om kampdatoer.

Terminlistene ligger jo som kjent på nettet og er oppdatert med kamptidspunkter og steder. GRANE1 og GRANE2

For smart telefoner kan man laste ned appen «MINFOTBALL». Kjøp sesongen 2013 (14kr) og velg Grane 98 1 og 2, samt varsling for «kampendringer» og «resultat», så plinger oppdateringer og endringer inn som varsel.

Vi har nå følgende datoer og forholde oss til: (merk tidspunktene er starttidspunkt og ikke oppmøtetidspunkt. Oppmøtetidspunkt settes på ukeplanene eller egen info for kampinformasjon)

Mandag 20.05: Grane2-Hisøy Bjønnes kl 1700 – Denne kampen blir mest sannsynlig utsatt, pga helligdagen, og vi ønsker å spille 11-er, så da er det bedre å ta den litt uti uka. http://www.granefotball.info/wp-admin/post-new.php

Fredag 24.05 Grane1-Vigør1 Bjønnes kl 1830 på Bjønnes

Tirsdag 28.05 Trauma-Grane2 Sandnes stadion 1800

Onsdag 29.05 Farsund-Grane1 i Farsund. Denne kampen er sesongens store utfordring. Vi må dra fra Arendal ca 1500 og er ikke hjemme før midnatt. Vi har prøvd å flytte denne kampen til en helg, men Farsund forsøkte, men ville da få 4 kamper på 5 dager og er i sin fulle rett til å ikke flytte kampen. Karl Arvid har sagt seg villig til å kjøre minibuss denne dagen. Vi kommer til å dra bort med 14 spillere, samt Tom Harald og Karl Arvid. Fint om noen foreldre samler seg og drar med oss, men pga den lange turen leier vi buss. Hele dagen går jo, og derfor er det viktig at spillere vet om dette nå, slik at lekser og innleveringer prioriteres dagene før. Sjekk gjerne med lærere om dere kan få vite lekser til torsdag allerede i starten av uken. Det er en viktig kamp, som vi trenger godt forberedte spillere til.

Fredag 31.05 eller Lørdag 01.06 Adidas cup. Grane 1 – Teie på Bjønnes. Datoen fastsettes i løpet av helgen.

Søndag 02.05 Adidas cup Flint-Grane 1 i Tønsberg. Også her kunne Karl Arvid kjøre minibuss så opplegget blir som mot Farsund. 14 spillere, Karl Arvid, Tom Harald og Kjell-M. Igjen håper vi at vi får noen foreldre som drar med i egen bil for å heie!

Så sørg for nå å være strukturerte. Sørg for å være ajour med skolearbeidet i forkant, så ikke kamper og trening kolliderer med dette.

Og vær så snill; så slipper Tom Harald og jeg å få masse ekstraarbeid: Sørg for å gi informasjon til oss når dere ikke kan på treninger og  kamper. Forfall til kamp skal ringes i god tid til Kjell Magne og når du ikke kan på trening skal du gi beskjed i god tid før. Finner du ut at du ikke kan trene under tre timer før trening, skal du ringe til Kjell Magne. 95 22 19 10.

Siste: Igjen var det skikkelig bra å se mange foreldre på kampen mot Søgne. Håper på gjentakelse på hjemmekampene både for Grane 1 og Grane 2 sine kamper.

KM og TH

About Kjell-Magne Nesland

Sportslig leder Grane Arendal Fotball e-post: kjell.magne.nesland@gmail.com mobil: 95 22 19 10