Kamprapporter Grane 98

Imås – Grane 2 Mandag 11.06 i Landvik

Resultat 3-6 Seier.

Nokså unødvendig jevn kamp i starten. Lite bevegelse og treg reaksjon på hjemjobbing gjør at Fløystad og Vetle blir alene om å rydde opp bak. Etterhvert kommer vi sterkere med og putter på nok mål til en solid seier.

Mål: 2x Noman, Glen, Nasru, Mahan, Tor W

Vindbjart-Grane 1 Onsdag 12.06 på Moseidmoen i Vennesla.

Mye regn og tung og våt bane. Vindbjart får putta før vi er kommet igang med kampen og vi roter litt i starten. Det handler om å være på fra 1. fløyta. Men vi kommer tilbake utover i omgangen og får ballen til å gå i laget, samt truet siderommet. Dette fører til at vi får ett innlegg fra venstre som ender opp hos Løsch som styrer den fint i mål. Deretter får Vindbjart straffe. Michal pleier som regel å ta disse og valgte igjen riktig, og hindret en knallhard straffe i å gå inn med en veldig bra redning.

2 omgang er vi desidert best. Ballen ruller i laget og det er god bevegelse. Kenneth er våken når VFK keeper sover og dytter inn 2-1 med hodet. Vi får ett nokså uforståelig frispark mot oss, som settes i mål til utligning, men likevel beholder vi kontrollen. På en corner kommer Bjørn høyest og stanger inn 3-2, før han på slutten av kampen banker ballen i krysset fra 22 meter med en perlescoring.

Seier på en god dag, og en grei oppladning mot Kjelsås kampen.

Grane2-Randesund 13.06 på Bjønnes gress

Litt sånn hawaii kamp, men vi er definitivt best og klarer å gjøre mye konstruktivt med ballen. RIL tar ledelsen tidlig, men vi henter den greit inn og legger på til 6-2 før pause. I 2. omgang bølger det litt mer, men vi er absolutt best, og kampen ender 10-5 til oss.

Mål jeg fikk registrert

Michal 4, Daniel, Simen H,  Mahan, Kenneth 2 og Nasru

Assist Kenneth 3x, Nasru

About Kjell-Magne Nesland

Sportslig leder Grane Arendal Fotball e-post: kjell.magne.nesland@gmail.com mobil: 95 22 19 10