Kamprefererater Grane 98

Grane 1- Vigør Fredag 24.05 Bjønnes stadion

Vi møter ett bra Vigør lag, som desverre i 1. omgang får gjøre som de vil med ballen. Til tross for en pang åpning med to gigasjanser, der en går i tverra og en heades like utenfor mål, er vi ikke på og Vigør får trille ball seg i mellom, med oss løpende etter. Dette gjør at Vigør leder 0-2 til pause. I pausen ble vi enige om å være agressive i presset og nekte Vigør tid med ballen og rom. Dette fungerte bra og resulterte i noen sjanser. Utover i kampen løsner det endelig, og Tor William Cantero setter ett knallskudd i venstre hjørne til 1-2. Litt senere er han frempå igjen og putter utligningen. Vi skal, etter den dårlige 1. omgangen egentlig si oss fornøyde med 2-2, men laget vil det annerledes, og på overtid spilles Cantero gjennom, runder keeper og setter hat-tricket sitt, og sørger for 3-2 seier til oss!!! En skikkelig snuoperasjon, som hele laget tok del i…

3 mål av Tor1 assist av Bjørn
2 siste assist kan melde i kommentarfeltet!

Kim 1. forsvarer

Kim 1. forsvarer

Tor starter opphentinga

Tor starter opphentinga

Tor fullfører opphentinga med hat trick

Tor fullfører opphentinga med hat trick

 

 

Trauma 1 – Grane 2 Tirsdag 28.05 Sandnesbanen

Vi forventa en knalltøff kamp, mot ett godt samspilt Trauma lag, som har smadret alle motstandere i 2. divisjon. Etter 30 sekunder trodde jeg det skulle bli helsvart aften da vi, etter vårt avspark klarer å servere Trauma ballen som putter 1-0… Men etterhvert kom vi mer med. En nydelig pasning fra Dirar sentralt gjennom til Tor William på venstrekanten åpner hele forsvaret til Trauma, og Tor lemper ballen til Omed som enkelt utligner. Kampen bølget i 1. omgang, og begge lag hadde sjanser, men 1-1 til pause.

Litt uti 2. omgang får vi frispark fra 22 meter skrått hold, perfekt for venstreben. Keeper begynner å sette mur, men Tor William oppfatter at dommer ikke har gitt noe signal om at han trenger å blåse og dytter ballen ut i motsatt hjørne til 2-1. På stillingen 2-1 bør det sies at Trauma skulle hatt ett straffespark, da våre midtstopper takler hverandre å motspiller og definitvt ikke ballen, i en skikkelig klinsj. Men i steden kan Sander Hamre spilles gjennom og runde keeper for så å dytte ballen i det åpne målet. Etter dette har vi fullstendig kontroll og mot slutten slås det ett fint innlegg fra venstre kant som Sander Hamre header i mål og setter da sitt andre for dagen, til sluttresultatet 4-1. En solid borteseier mot laget som mest sannsynlig vinner avdelingen i vår.

Mål: Sander Hamre 2, Omed, Tor W.

Farsund – Grane 1 Onsdag 29.05 Vanse stadion, Farsund

3 timer i minibuss, med god stemning, musikk og allsang! Årets første kamp på en litt humpete gressbane, men den så ikke ut til å legge noen demper på stemningen. Etter snaue minuttet, snappa Kamil ballen fra en nølende høyre back, parkerte han, og satte 0-1… Kampen skulle vise seg å bli jevn, tross god start. Farsund kjempet godt og viste at de både kunne spille teknisk fotball og komme til sjanser på gressmatta, men vi hadde ett ørlite overtak. Det viste seg da Tor William kom foran og fikk dunka inn 0-2 ledelse, som stod til pause. Også i 2. omgang dominerte vi kampen med ekstrem angrepsvilje uten å skape det helt store. Farsund kom også på noen farlige visitter. Michal stod bra og hadde grei kontroll på innlegg og også på ett par 1 mot 1 situasjoner. Farsund’s spiss var lynrask, men Hjelmaas og Mahan hadde relativt god kontroll på ham. Vi vinner en corner som Benni slår, og etter litt småklabb i feltet, dunker Dalholt den i nett-taket til 0-3. Lynspissen til Farsund kommer gjennom helt mot slutten av kampen, og putter på til 1-3, men ikke til mer enn at vi står løpet ut og kontrollerer inn 1-3 seier langt hjemmefra.

Mål: Kamil, Tor og Markus (ass benni)

Bestemt

Bestemt

3 timer i buss går litt lettere når man vinner!

3 timer i buss går litt lettere når man vinner!

About Kjell-Magne Nesland

Sportslig leder Grane Arendal Fotball e-post: kjell.magne.nesland@gmail.com mobil: 95 22 19 10