Oppsummering vårsesongen og sommerferie Grane G2005

Da har vi spilt vårsesongens siste kamp og vi tar en velfortjent ferie.

Vi tar siste trening mandag 24/6, og starter opp igjen mandag 5/8 på Skytebanen 1700-1830. Etter sommerferien kommer vi til å trene 2 dager i uka, i tillegg til kamper, hvor mandagstreningen blir hovedtreningen, og torsdagen blir for de som er mest ivrige.  Torsdager trener vi på Bjønnes gressbane 1800-1900. Vi kommer også fra høsten av til å notere treningsfremmøte, og skru opp et hakk på terping på teknikk, bevegelse , fokus/konsentrasjon og spilleforståelse. Vi minner også om at dere gjerne må være med å rekruttere flere spillere til laget, vi er ikke flere enn vi bør være for å håndtere 3 lag.

Vårsesongen har vært strålende med mange jevne og tøffe kamper, og alle har gjort store fremskritt ferdighetsmessig.

Totalt har 2005 kullet spilt 13 kamper i seriespillet. 10 seire og 3 tap.  Vi har scoret totalt 125 (!) mål og sluppet inn 80, så kampene har vært målrike. I tillegg kommer kampene i Granes vårturnering, og Sørfjells sommerturnering.

Vi minner om Sommeravslutningen på Stølsvika mandag 1/7 kl 1700 hvor vi griller og koser oss.

God sommer

Sportlig hilsen

Frank, Terje, Lars og Dag.

About FrankJohansen