Salg av myggarmbånd

Spillerne får en mulighet til å selge myggarmbånd, som hjelp til å dekke utgifter til cuper.

Hver pakke, som inneholder 2 myggarmbånd, selges for kr 35. Spillere sender hele beløpet til lagkassa, så merker jeg av hvor mye den enkelte har solgt. Da beholder lagkassa kr 10 pr pakke, og kr 25 pr pakke settes av til den enkelte i regnskapet. Dette gjelder også for det som ble solgt i fjor, dvs kr 25 pr pakke settes av.

Jeg kommer innom på treninger og deler ut pakker med myggarmbånd til de som vil selge. I første omgang 20 pakker hver. Det er er noen som har opptil en kasse med myggarmbånd hjemme. De kan jo fortsette å selge, men jeg vil ha inn resten, slik at dette kan deles ut til andre spillere.

Spillere som selger myggarmbånd kan også velge å sette av beløpet til Spania 2014. Det er jo også lurt å begynne å selge vafler og annet allerede nå, for å tjene penger til turen.

About Admin-Y