Trening og kamper Uke 23 G13

Hei,

Grane 1 spiller sin siste hjemmekamp mandag kl 18.45 på Bjønnes. Oppmøte kl 18.00.

Kampen er mot Hisøy og vi satser på at guttene spiller like bra som forrige uke og at vi kan revansjere cuptapet! Guttene fortjener litt flere tilskuere på siste kampen, så vi  håper så mange foreldre, storesøsken, småsøsken, besteforeldre, onkler, tanter, hunder og katter som mulig kan stille opp!

Laguttak:

Loke, Ulf, Marius W, Marius H, Omar, Stian, Anders H, Anders S, Thomas, Endre, Kamil, Abdul, Sander Flikka, Sander M og Mats.

Forfall ikke aktuelt!

 

Grane 2 spiller borte mot Dristug torsdag kl 18.00. Denne kampen går i Åmli. Felles avreise fra Jernbanestasjonen kl 16.30. Her trenger vi foreldre som kan kjøre, så meld fra i kommentarfelt om dette.

Foreløpig laguttak:

Erik, Eirik, Magne, Kristian, Eskil, Simen, Simon, Amir,  Andreas, Robin, Tobias, Yassir, Arien

 

Treninger:

Tirsdag 18.30 – 20.00 på Myra

Onsdag 18.30 – 20.00 på Skytebanen

Søndag 12.00 – 13.30 på Bjønnes.

Meld forfall til kamp og trening så fort som mulig i kommentarfelt.

En liten bønn fra trenerne til slutt: Det har vært en del tull og tøys på noen treninger den siste tiden. Vi har så mange gutter på feltet nå, at det blir umulig å få til en trening dersom noen konsekvent ikke hører etter. Dette skaper masse unødvendig støy og går utover miljøet i gruppa. Fremover vil det konsekvent bli gitt en advarsel i slike tilfeller, neste skritt er bortvisning fra treninga eller egentrening på sida.

 

 

About JanMartin

Oppmann Grane G2000